Tietosuokäytäntö

Olemme sitoutuneet suojelemaan asiakkaidemme ja käyttäjiemme yksityisyyttä. Tämän mukaisesti olemme laatineet tämän tietosuojakäytännön, joka koskee asiakastietojen keräämistä, käyttöä, luovuttamista, siirtoa ja säilyttämistä. Toimintamme Internetissä on kaikkien asiaankuuluvien toimintojen ja asiaankuuluvan Euroopan unionin lainsäädännön sekä Suomen tasavallan lakien mukaista. 

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Kanta-asiakkaiden henkilötietoja voidaan kerätä seuraavilla tavoilla:

• antamalla yhteystietosi (mukaan lukien nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, ensisijainen yhteydenottotapa) verkkosivuillamme;
• käytettäessä verkkosivustoa asiakkaan tilitiedoista tai evästeiden kautta.
• kun teet ostoksen tai tilaat myymälässämme tai verkkokaupassamme, tallennamme henkilökohtaisia ​​yhteystietoja tai tietoja ostotottumuksista (vaadittuja henkilötietoja voivat olla nimi, osoite, postinumero, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja muut tiedot).

Muiden tietojen kerääminen

Keräämme myös ei-henkilökohtaisia ​​tietoja - tietoja, joita ei voida suoraan yhdistää tiettyyn henkilöön (sukupuoli, ikä, kielitoiveet, sijainti).
Saatamme myös kerätä tietoja asiakkaiden toiminnasta verkkosivuillamme. Näitä tietoja kerätään ja käytetään tarjoamaan asiakkaille enemmän hyödyllistä tietoa ja tietämään, mitkä verkkosivuston osat, tuotteet ja palvelut ovat kiinnostavimpia. Koottuja tietoja käsitellään ei-henkilötietoina tässä tietosuojakäytännössä.

Kerättyjen henkilötietojen käyttö ja säilytys

Keräämme henkilötietoja tiedottaaksemme asiakkaille kampanjoista ja uusista tuotteista. Asiakkaat, jotka eivät halua kuulua uutiskirjeluetteloomme tai saada ilmoituksia tuotteista, jotka saattavat kiinnostaa heitä, voivat milloin tahansa poistua yleisöstä.

Käytämme kerättyjä henkilötietoja myös tavaroiden toimittamiseen.

Hyväksymällä tietosuojaselosteen ehdot asiakas hyväksyy R&R Service OY'n (Polkupyöräkirppis.fi Verkkokauppa) tietojensa automaattiseen käsittelyyn. Voit aina peruuttaa suostumuksesi verkkosivustomme kautta tai jättämällä kirjallisen hakemuksen. Suostumuksen hakemisella tai peruuttamisella ei ole taannehtivaa vaikutusta.

Asiakasta paremmin palvellaksemme voimme luovuttaa yksittäisiä käyttäjiä koskevia tietoja kolmannelle osapuolelle, joka tarjoaa palveluita R&R Service OY'lle ja on sopimusvelvollinen pitämään jaetut tiedot luottamuksellisina. Kolmas osapuoli on esimerkiksi yhteistyökumppanimme, jonka tehtävänä on kuljettaa verkkokaupassa myytäviä tavaroita.

R&R Service OY säilyttää asiakkaan henkilötietoja kanta-asiakassopimuksen päättymiseen asti. Tallennamme tiedot, jotka R&R Service OY on lain mukaan velvollinen säilyttämään (esim. kirjanpitotiedot) lainsäädännön edellyttämien vaatimusten perusteella. 

Kerättyjen henkilötietojen muuttaminen

Asiakas voi tarkastella, muokata ja täydentää asiakkaan tunnistamista ja yhteydenottoa varten kerättyjä henkilötietoja verkkosivustomme "Oma tili" -alueella.

Henkilötietojen suoja

R&R Service OY toteuttaa kaikki varotoimenpiteet (mukaan lukien hallinnolliset, tekniset ja fyysiset toimenpiteet) asiakkaan henkilötietojen suojaamiseksi. Vain valtuutetuilla henkilöillä on oikeus muuttaa ja käsitellä tietoja. 

Jos epäilet, että henkilötietosi on vaarantunut tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla tai että on olemassa riski, että tietosi ovat päätyneet kolmansille osapuolille, ilmoita siitä meille välittömästi. Vain tällä tavalla voimme pitää mahdolliset vahingot mahdollisimman pieninä.

Asiakkaalla on oikeus vaatia tietojensa käsittelyn lopettamista, tietoja tietojen käytöstä sekä tietojen siirtämistä itselleen tai kolmannelle osapuolelle julkisessa muodossa. Asiakkaan tietojen ja oikeuksien väärinkäytön estämiseksi hakemukset voidaan jättää vain sellaisessa muodossa, jossa hakijan henkilöllisyys on tunnistettavissa (digitaalisesti allekirjoitettuna tai toimistossa henkilökohtaisesti allekirjoitettuna). Meillä on oikeus vastata tällaisiin pyyntöihin 30 päivän kuluessa. 

Käsittelemme tietojenkäsittelyn lopettamispyyntöä kanta-asiakassopimuksen irtisanomista koskevana hakemuksena. 

Turvallisuus

Kaikki Polkupyöräkirppis verkkokaupassa käynnin ja ostosten suorittamisen yhteydessä tulleet asiakkaan henkilötiedot käsitellään luottamuksellisina tietoina. Salattu tietoliikennekanava pankkien kanssa varmistaa ostajan henkilötietojen ja pankkitietojen turvallisuuden.

Tietosuojakäytännön ehdot ja muutokset

Käyttämällä verkkosivujamme tai täyttämällä kanta-asiakashakemuksen olet lukenut ja hyväksynyt nämä ehdot. Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselosteen yleisiä ehtoja tarvittaessa ilmoittamalla siitä kaikille kanta-asiakkaille, mutta teemme parhaamme pitääksemme tietosuojakäytäntömme ajan tasalla ja saatavillasi verkkosivuillamme.

Asiakkaan henkilötietojen käsittelijä, mukaan lukien säilyttäjä, on WordPress-ympäristö. Asiakkaiden henkilötietojen pääkäsittelijä on R&R Service OY. Kauppias välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle käsittelijälle Vivawallet OY. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä tietosuojakäytännöstä tai tietojenkäsittelystä, ota yhteyttä info@ppk.bike

Sinulla on aina oikeus hakea tietosuojavaltuutettua tai tuomioistuinta tietojesi suojaamiseksi. Tietosuojatarkastus on valtion virasto, johon voi myös pyytää neuvoja tai apua henkilötietosuoja-asioissa.

Hyväksy evästekäytännön verkkokaupassa!

Voimassa olevien GDPR-sääntöjen mukaan on välttämätöntä näyttää tietoja evästeiden käytöstä verkkosivustolla.

Polkupyöräkirppis (R&R Service OY) käyttää verkkosivuillaan evästeitä (tunnetaan myös nimellä HTTP-eväste, englanniksi coockie, HTTP-coockie). Eväste on pieni tekstinpätkä selaimessasi, joka lähettää evästetiedoston tietokoneellesi.

Tässä on erityyppisiä evästeitä, joita voidaan käyttää verkkokaupassa: 

●  Välttämättömät / pakolliset evästeet  - Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit liikkua verkkosivustolla ja käyttää sen elementtejä, kuten pääsyä verkkosivuston suojattuihin osiin. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota. He eivät kerää vierailijasta mitään henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja;

●  Suorituskykyevästeet  – Nämä evästeet keräävät tietoja siitä, miten vierailijat käyttävät verkkosivustoa, kuten millä sivuilla vierailijat vierailevat useimmin ja antaako verkkosivusto heille virheilmoituksia. He eivät kerää vierailijasta henkilökohtaisia ​​​​tietoja. Kaikki heidän keräämänsä tiedot ovat koottuja ja siten anonyymejä. Sitä käytetään vain parantamaan verkkosivuston suorituskykyä;

●  Toiminnalliset  evästeet – Näiden evästeiden avulla verkkosivusto muistaa tekemäsi valinnat (kuten käyttäjänimesi, kielesi tai alueesi) ja tarjota parannettuja ja personoituja ominaisuuksia. Verkkosivusto voi esimerkiksi näyttää sinulle paikallisia sää- tai liikenneuutisia tallentamalla evästeeseen tietoja alueesta, jolla tällä hetkellä olet. Toiminnallisuusevästeitä voidaan käyttää myös tekstin koon, kirjasimen ja muiden web-sivujen mukautettavien elementtien muutosten muistamiseen. Niitä voidaan käyttää myös pyytämiesi palvelujen tarjoamiseen, kuten videon katseluun tai blogitekstin kommentoimiseen. Evästeiden keräämät tiedot voivat olla anonyymejä, eivätkä evästeet pysty seuraamaan muiden verkkosivustojen selailua;

Lisäinformaatio:

Kirjautuneen käyttäjän tulee hyväksyä evästekäytäntö kerran. Järjestelmä muistaa tämän eikä pyydä enempää.

Jos sisäänkirjautumaton käyttäjä hyväksyy evästekäytännön, tieto käyttäjän hyväksynnästä kestää yhden selainistunnon. Toisin sanoen, jos suljet ikkunan ja avaat sen myöhemmin uudelleen, sinua pyydetään hyväksymään evästekäytäntö uudelleen.